Invitație participare studiu ”Dificultăți și strategii adaptative ale copiilor și adolescenților în perioada izolării sociale”.

Membrii Laboratorului de Psihologie Clinică a Copilului, Adolescentului și Familiei din cadrul Departamentului de Psihologie, Universitatea din București, vă invită să participați la studiu ”Dificultăți și strategii adaptative ale copiilor și adolescenților în perioada izolării sociale”.
Ne propunem să înțelegem dificultățile emoționale cu care se confruntă copiii și adolescenții, precum și modalitățile prin care aceștia reușesc să facă față izolării sociale.
📝La acest studiu pot participa copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 9-18 ani. Copilul/ adolescentul poate participa la cercetare în urma acordului obținut de la părinte/reprezentantul său legal. Acordul se obține prin completarea primei părții a chestionarului.
🔎 Link chestionar: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfyMOtUii5izBxVO7…/viewform
💥În cazul în care copiii sau adolescenții participanți la studiu întâmpină dificultăți emoționale, noi am putea fi în măsură să vă oferim SUPORTUL PSIHOLOGIC GRATUIT de care au nevoie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Laboratorul de cercetare

Idei de jocuri și activități pentru copii

Atașamentul și conectarea la adolescenți