Invitație participare studiu de cercetare ”Familia în timpul pandemiei -dificultăți și reziliență”

🙏 Dragi urmăritor, membrii Laboratorului de psihologie clinică a copilului, adolescentului și familiei au demarat în luna aprilie 2020 studiul de cercetare ”Familia în timpul pandemiei -dificultăți și reziliență”
Participanții la studiu pot solicita, mai ales dacă se confruntă cu dificultăți în relațiile cu copiii/adolescenții lor în această perioadă de criză, CONSULTANȚĂ GRATUITĂ‼️ pe pagina de Facebook ”Centrul de psihologie a copilului, adolescentului și familiei”.
Pentru participarea la acest studiu accesați linkul:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeedAuyx33rzdS9t…/viewform…

🙋‍♀️Această pagină de Facebook este a ”Laboratorului de psihologie clinică a copilului, adolescentului și familiei” din cadrul Departamentului de Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București.
👩‍🔬🧠Laboratorul de psihologie clinică a copilului, adolescentului și familiei are ca scop principal realizarea de studii prin care să se investigheze aspecte importante privind evoluția copiilor și familiilor în momente semnificative din viață, cu potențial de risc, precum și aspecte care au impact asupra dezvoltării normale a acestora.
Laboratorul de cercetare are în vedere o abordare complexă care implică domeniile: psihologia sănătății, neuroștiințe, psihologia clinică și psihoterapia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Laboratorul de cercetare

Idei de jocuri și activități pentru copii

Atașamentul și conectarea la adolescenți